Reinhardt Buhr

Reinhardt Buhr – Нивото на талант, което притежава този музикант, е умопомрачително!

Кой е Reinhardt Buhr?

Reinhardt Buhr съчетава звуците на непредсказуемите ритми на Фламенко китарата с древните хармонии на австралийския диджериду, ефирните звуци на електрическото виолончело, величествените звуци на израелския шофар, синтезатор, перкусии и вокали. Той записва всички тези звуци на живо, чрез циклична станция, докато звучи така, сякаш слушате голям инструментален оркестър. Reinhardt Buhr започва музикалната си кариера през 2010 г. и бързо става известен със своите концерти на живо в Южна Африка.

Неговата (нередактирана) история:

Всичко започна, когато бях на 19 години. Един от приятелите ми купи китара и се научи как да свири на нея. Бях толкова вдъхновен, че реших да пробвам и аз. На този етап от живота си, все още нямах много насоки и не знаех, че този ден ще отбележи началото на това невероятно пътешествие.

По това време бях най-вдъхновен от китарния стил на Фламенко и започнах да се уча как да свиря, като гледах видеоклипове в Youtube. Скоро след това качих първия си концерт в ресторант, наречен Joplins в моя роден град, Wilderness. Едно нещо доведе до друго, и аз и един барабанист създадохме група. Имахме много успешни концерти и турнета и бързо станахме добре познати в цяла Южна Африка.

За съжаление изпаднах в тъмен кръг от купони, злоупотреба с наркотици и алкохол. Продължаваше с години и все повече губех връзка с реалността, себе си и околните.

Години по-късно достигнах най-ниското ниво и никога не бях изпитвал такава парализираща безнадеждност, отчаяние и скръб. Знаех, че не мога повече да продължавам по този разрушителен път.

Паднах на колене и се молих на Бог за помощ. Бог, в цялата Си слава и с толкова милост и благодат, влезе в живота ми и ме промени напълно. И двамата с жена ми изживяхме спасение и бяхме кръстени заедно през 2016 г. Освободихме се от всички неща, които ни свързваха и започнахме по този красив път на спасението и изцелението.

По време на процеса на преход от старото към новото, всеки аспект от живота ми се трансформира. Вече не бях сигурен къде отивам с музиката си и един ден, по време на представление, Бог ми каза да му правя музика. Когато започнах да свиря не музика за слава и богатство, а да свиря за Исус, всичко се промени!

От този ден посвещавам музиката си на Бог. Това е начинът ми да се покланям на моя Създател и Спасител, Исус Христос. Моля се моята музика да Го разкрие на онези, които се натъкнат на нея, и да донесе изцеление и мир във времена на беди.

Благодаря ви от сърце, че оценихте моята музика и отделихте време да прочетете моята история.

Райнхард

Още за Reinhardt Buhr в youtube канала вижте тук.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *