Васко Кръпката с Подуене блус бенд

MADARA HORSEMEN MCC и ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР с 2 ДНЕВЕН КОЦЕРТ НА СТАНАТА

На 9 и 10 юли 2021 година местността Станата, край Нови пазар, отново ще събере стотици почитатели на българската поп и рок музика.

Организатори на това второ музикално събитие отново са конниците от MADARA HORSEMEN и ОБЩИНА НОВИ ПАЗАР със съдействието на кмета г-н Георги Георгиев.

На 9 юли от 19 часа /петък/ ще свирят бургаската група G.A.N.G. и небезизвестния новопазарски изпълнител Dan Colrat, със струнен квартет от Шуменската филхармония.

Dan Colrat

На 10 юли от 19 часа /събота/на сцената ще излязат Васко Кръпката с Подуене блус бенд и софийската група трибют на Rammstein – Елинор.

Elinor

През годините Станата е била център на много други събития, най-вече по празници, но това което се случи на първото издание, което се състоя на 4-ти юли 2020 година нямаше аналог!

Ще припомним, че групите „Обратен ефект“ и „Черно фередже“ се раздадоха и разцепиха мрака с емблематични парчета, познати и припявани от гостите на събитието.
Тогава се разделихме с обещанието да направим това събитие традиция! Да, то вече е такова!

Вход свободен за всички!
Местата за къмпинг са неограничени.
Всички са добре дошли, но пазете местността чиста!, призовават от Общината и MHMCC.

Мадарските конници ще бъдат благодарни на всеки спонсор, решил да стане част от това събитие! За контакти д-р Димо Димов, тел: 0892 77 27 22.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *