Hawaii – поредното приключение на нашия фотограф и талисман Гери (видео)

Щатът Хаваи е част от по-големия архипелаг на Хавайските острови.

Знаехте ли, че Хавай е най-отдалечената островна верига в света? Всъщност, Хавайският архипелаг се намира в Централния Пасифик – 2390 мили (3850 км) от Калифорния и 3850 мили (6195 км) от Япония.

Климатът е тропически, дъждовният сезон е от декември до края на март. Лятото е сравнително топло,­ средната температура е около 30°, но тъй като влажността на въздуха достига 70%-80%, горещината не се усеща толкова силно. Има две планински вериги, които разхлаждат климата.

Тропическият климат, плажовете, активните вулкани и разнообразният релеф правят архипелага популярна дестинация за туристи, сърфисти, биолози и вулканолози.

Нашият фотограф и талисман Гергана Симеонова – се потопи на 12 метра дълбочина, чрез подводен скутер, за да стане свидетел на разнообразния воден живот в Хаваи.

Ето какво сподели тя – за всички нас:

“Потопих се на 12 метра дълбочина с подводен скутер, преживях силни емоции след близки срещи с много и разнообразни видове риби и еднометрови зелени морски костенурки. Видях един вълшебен свят от неземно красиви корали, обляни в златна светлина.Пожелавам на нашите читатели от Медия 60 – тият град да изпитат тези силни и вечни емоции. Аз успях! Мечтите се сбъдват, ако се бориш за тях. Прибирам се след броени дни, готова за още нови приключения. Обичам ви.”

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *