КАТ камера

24 – часов маратон за контрол на скоростта, със 116 км/ час през Каспичан

24 – часов маратон за контрол на скоростта започва от 00 часа на 21 април на територията на ОДМВР- Шумен. Проверките са в рамките на полицейската операция ROADPOL. Засилените проверки за скоростните режими ще продължат до 23:59 часа. Мобилните камери ще бъдат разположени както в населените места, така и извън тях.

Вчера на територията на сектор „Пътна полиция“ са установени 87 нарушения на скоростта. На територията на Нови пазар мобилната камера е „запечатала“ 45 нарушители, като един от тях е преминал със 116 км/ час през Каспичан , близо до разклона за Плиска, където максимално разрешената скорост е 50км/ час. За констатираното нарушение водачът на лек автомобил Фолксваген „Голф“ с шуменска регистрация ще бъде лишен от правото да управлява за срок от 3 месеца.

Днес до обяд са установени 130 нарушения на скоростните режими. Точките на контрол са извън града, където най-често превишението е между 20 и 30 км/ час и в рамките на Шумен, където до момента са засечени превишения с между 10 и 20 км/ час над максимално позволената скорост.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.