10 медала за България на ЕП в Прага и купи за най-техничен състезател при кадетите и юношите

“Отлично представяне на Българския национален отбор за кадети, юноши и младежи до 21 години на ЕП в Прага. 2 златни,4 сребърни и 4 бронзови медала спечелиха нашите млади каратеки.

Фатих Фаик-вицеевропейски шампион в кат. до 70 кг. при юношите до 18 години

За наша голяма радост Фатих Фаик от нашия клуб стана вицеевропейски шампион в кат. до 70 кг. при юношите до 18 години. 18 състезатели от Литва, Грузия, Украйна, Полша, Азербайджан, Унгария, Чехия, Испания, Румъния и Швейцария имаше в категорията на Фатих.

В първия кръг той победи представител на Литва с 4 съдийски гласа, във втория победи представител на Полша с две вазарита и ипон, на полуфинала спечели с вазари срещу предишния европейски шампион от Украйна, а на финала загуби от представителя на Унгария след спорно отсъждане на вазари в полза на унгареца и незачетено вазари за Фатих в края на срещата.

За нас и за треньорския щаб на Националния отбор представянето на Фатих беше шампионско и тази оценка е по-важна от цвета на медалите.

Искаме да благодарим на всички, които ни подкрепят-приятели, родители, спонсори, Община Нови пазар, без чието финансиране нямаше да можем да постигнем тези резултати, децата,които дават всичко от себе си в тренировките, спаринг партньорите и треньорския щаб в лицето на Христо Юнаков и Йордан Димитров.Специални благодарности за разбирането и подкрепата и на Община Никола Козлево и СУ “Цанко Церковски”

Иван Безус Доджо

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *