Шумен с промени в движението заради рали “Стари столици”

Мирослав Ангелов с Шкода Фабия е водач във временното класиране след първия ден на рали “Стари столици”, което се провежда край Шумен. Той бе най бърз и в четирите скоростни етапа. На 11 секунди след него е Йордан Атанасов с Мицубиши Лансър. Трети е Георги Василев с Пежо 208 с изоставане от 52 секунди от Ангелов. Днес ралито продължава с още 5 скоростни етапа. Първият от тях – „Пивовара“, е от 9,28 ч. Награждаването ще е в ранния следобед пред сградата на Общината.

И днес заради рали „Стари столици“ има ограничения в движението.

В Шумен паркингът пред Общината в частта от ДНА до Драматично-кукления театър „Васил Друмев“ трябва да остане освободен от автомобили до 14 ч.

До 16 ч. са затворени за движение двете платна на булевард „Симеон Велики“ – в участъка между улиците „Раковска“ и „Генерал Столетов“. Обходът е по улица „Тича“.

По булевард „Славянски“ – в отсечката между улиците „Карел Шкорпил“ и „Адам Мицкевич“, автомобили няма да се допускат от 13,30 ч. до 16 ч.

От 8,25 ч. до 14 ч. е забранено движението от портала на пивоварната до Новосел през Стария град и изходната табела на Лозево, като за обходен се ползва републиканският път Е70.

От 9 ч. до 13 ч. се спират автомобилите от края на Шумен – улица „Стара планина“, през вилната зона в квартал „Боян Българанов“ до входната табела на Лозево.

От 13 ч. до 14,45 ч. е в сила забрана за движение от портала на пивовара до входната табела на Лозево.

∗ ∗ ∗

Източник: Радио Шумен – наш медиен партньор
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *