Читалищна библиотека „Иван Радов“ открива “ Клубове по интереси“

Читалищна библиотека „Иван Радов” открива „Клубове по интереси” в отдел „Заемна за дома” за ученици на възраст от 13 до 18 години

График на клубовете по интереси:

Вторник, 14.30 – 17.00 ч. – Клуб
„Магията на книгите”

Ако искате да се докоснете до магията на книгите, да станете част от организацията на срещите с творци в библиотеката, да се включите със своя статия в нашия вестник, да бъдете фотограф, да коментирате в блог любимата си книга, включете се към клуб „Магията на книгите“. Клубът ще ви осигури възможност да разгърнете творческия си потенциал. Гарантираме ви незабравими моменти с интересни хора от света на литературата и изкуството.

Сряда, 14.30 – 17.00 ч. – Акция „Излекувай ме с изкуство”

Книгите също боледуват. Прашат се. Късат се. Разпадат се. Мокрят се. Така че, ако искате да им помогнете, елате, заедно да ги подлепим, да ги възстановим, да им направим красиви „дрешки” и да ги „излекуваме“. Така, ще могат да запазят продължително живота си и да достигнат до повече читатели. Всяка сряда, ще се възстановяват стари, повредени книги.

Четвъртък, 14.30 – 17.00 – Клуб „Творилничка за чудеса”

В творилничката за чудеса, ще изработваме красиви корици за книги, всякакви аксесоари, свързани с книгата, които ще бъдат изложени на базар – за закупуване на нови книги за тийнейджъри.
Ще бъде създадена страница във фейсбук, в която ще бъдат изложени всички изработени неща.

Клубовете ще се провеждат през цялата година и ще са безплатни.

Всички, които се запишат, ще имат възможност да участват в
изграждането на кът за тийнейджъри в библиотеката.

Facebook коментари
Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *