Четирима състезатели на СК „Шуменска крепост“ и един от „Авитохол“ – Нови пазар излизат на Европейско първенство по кик бокс за кадети в Македония

Новопазарският клуб „Авитохол“ излиза с Радослав Радков в стил „фул контакт“, в категория 81+ кг. Той е национален шампион по кик бокс за 2016 г.
Радослав е доказал се боец в стиловете „киклайт“ и шампион на ринг „фул контакт“.

Пред медия 60 тият град, треньора Десислав Ганчев заяви, че излизат за призово място и Радослав е напълно подготвен за това.

“Ние ще имаме възможността да се докажем сред най-добрите бойци на 37 държави.”

“За успехите и провалите тренер Ганчев има рецепта: „Първо се научи да губиш, защото само така ще стигнеш до успехите.”, допълни още той.

Вижте филма:


За СК „Шуменска крепост“ ще водят битки:

В дисциплината „К 1“ на ринга в Скопие ще се качат Виктор Иванов в категория до 54 кг. – юноши младша и Полина Галинова 60 кг. – девойки младша възраст.

Виктор е многократен шампион на България по кикбокс в стилове – лоу кик и К-1. Обявен за най-преспективен млад боец на България сред подрастващите на Коледният турнир по кикбокс в град Варна през декември 2016 г.

На международната сцена дебютира на Световната купа на WAKO в Унгария в стил К-1 през този месец май. Тогава в тегло до 54 кг. той завоюва сребърен медал, а неговият нокаут над съперник от Молдова бе обявен за един от най-впечатляващите на турнира.

Поли е многократен шампион на България по кикбокс в стилове – киклайт контакт, лоу кик и К-1, както и вицешампион по муай тай на страната ни.

На международната сцена е завоювала световна титла в стил К-1 за 2016 на WAKO, Балкански вицешампион за миналата година и бронзова медалистка от Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май.

В дисциплината „лоу кик“, при юношите старша възраст участие ще вземат Димитър Стоянов в кат. 63,5 кг. и Никола Николов в кат. 71 кг.
Митко е многократен шампион на България по кикбокс в стилове – лоу кик и фул контакт.

На международната сцена има титла от Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май. Тогава в тегло до 60 кг. той стана шампион. Преди това през 2015 г. завоюва златен медал на Международен турнир в град Варна, когато отказа двама украински бойци в стил лоу кик.

Никола е многократен шампион на България по кикбокс в стилове – киклайт контакт, лоу кик и фул контакт.

На международната сцена дебютира на Световната купа на WAKO в Унгария в стил лоу кик през този месец май. Тогава в тегло до 67 кг. той завоюва бронзов медал.

Турнирът продължава до 10 септември.

Успех на СК „Шуменска крепост“ и „Авитохол“ – Нови пазар

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *