| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Четвъртокласничка от Каспичан получи поощрителна награда в Националната изложба „Аз и детското полицейско управление”.

Обученията в детските полицейски управления в областта продължават. Темите, по които ще работят малчуганите и ще усвояват знания и умения са оказване на долекарска помощ, лична защита, здраве, етика, право и как да оцеляват в природата.

Една от любимите теми в СУ” Панайот Волов” в гр. Каспичан е безопасността на движението по пътищата. Очаква се следващата седмица, когато темата ще бъде разисквана отново да бъдат припомнени основни правила за безопасно пресичане. Темата е актуална дни след като възпитаничка на училището се върна от София с призова награда.

Четвъртокласничката Даяна Миленова получи поощрителна награда в Националната изложба- конкурс „Аз и детското полицейско управление”. Рисунката на Дияна за участие в конкурса в София беше една от избраните от преподаватели в ШУ „Епископ Константин. Преславски”. Комисия от специалисти отличи най-добрите тематично, а останалите рисунки бяха предадени за изложба по пътна безопасност.

„Радвам се, че успяхме да запалим интереса на децата към полицейската тематика, и с личен пример да направим така, че да бъдат по-близо до полицията, обясни младши полицейски инспектор Красимир Миланов, който работи с децата в Каспичан. Тематичните занимания в училището се провеждат всяка сряда.

Източник: ОДМВР – Шумен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

АВТОСЕРВИЗ "ДЕСНА" 2013 ООД гр.Нови пазар

Ремонт на ходова част и подготовка за технически преглед. Нови гърнета.
Монтаж и баланс на гуми. Смяна на масла. Полиране на фарове и спирачни дискове.

За контакти: Недялко Неделчев,
тел: 0878701532

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: bestincellphones.com official site | Thanks to coupons - Verizon, amazon - promo codes and Black Friday - at&t