| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Христо Николаев Юнаков

Той е Христо Николаев Юнаков. Роден е на 27 януари 1994 година. Занимава се с карате от 2004 година и е новопазарската гордост в сферата на бойните изкуства. Състезава се в категория до 65 килограма при мъжете и е представял България в държави като Румъния, Литва и Белгия.
Ето и отговорите на няколко въпроса, които зададохме на Христо:
Защо избра точно карате?
„Избрах карате, защото обичам бойните изкуства и исках да се науча да се бия. С течение на времето разбрах, че карате ти помага и да се развиеш като личност – да развиеш двигателната си култура, учи те на възпитание, смирение, трудолюбие, учтивост и куп още положителни качества! Сега карате е моят начин на живот!”

Какви лични постижения имаш?
„Най-върховото ми постижение, до момента, е второто ми място от Европейското първенство за юноши в Антверпен (Белгия), 3 пъти републикански шампион за юноши, 2 пъти носител на Европейската купа в Арад (Румъния) на международното състезание „Romanian open“ и много други.”

Какъв колан имаш?
„Имам кафяв с черта – една степен преди 1-дан”

Какво би пожелал на хората, които се занимава със спорт?
„Пожелавам на всички, които се занимават със спорт, да продължават да спортуват, въпреки трудностите, защото именно те те правят по-силен! Както е казал Ницше: „Всяко нещо, което не ни убива, ни прави по-силни“ !!! Който се труди усърдно, не след дълго ще дойдат и успехите! Спортът е здраве, за това спортувайте!”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Sprint - Black Friday | Thanks to promo codes - at&t, at&t - promo codes and T-Mobile - Black Friday 2016