| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Хороскоп

Хороскоп за 24 октомври 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Не всичко ще се развие според очакванията ви, особено следобед. Това малко ще повиши напрежението, но факта, че следват два почивни дни ще ви дава сили да приключите с всичките си задачи преди края на деня.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Имате доста нещица за довършване и това ще ви глътне половината ден. Затова пък вечерта ще имате възможност да окажете специално внимание на човека, който ви интересува.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Странен ден, различен, шарен и затова толкова прекрасен. Ще сте малко по-вятърничави от обикновено, само не бъдете по-избухливи от обикновено. Ден за приятели и нови неща.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Не губете времето си за онова, което според вас няма смисъл. Не е важно какво ще кажат другите, просто слушайте вътрешния си глас. Вашето време е по-скъпо от глупавите идеи на околните.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Не е най-подходящия момент да чупите мебелите. Така че е “успокойте малко топката” и се вслушайте в гласа на разума.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Днешният ден си струва да прекарате в приятелска компания. Постарайте се да подновите стари приятелства, в скоро време ще се окажат полезни.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще ви ограничават само онези граници, които сами си поставите. Не злоупотребявайте с откриващите се пред вас възможности.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Днешният ден ще е по-напрегнат. Отново ще са нужни повече усилия, за да сложите нещата по местата, които сте им определили. Не хабете напразно нервна енергия, особено в спорове.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
Днес нещата ще се развиват доста бързичко. Може да се разпилявате в повърхностни разговори по телефона или със съседите. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която напира отвътре.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Отхвърлете сутринта неотложните задачи и нещата, които трябва да свършите сами. Следобедът ще протече приятно. Хората, с които контактувате ще са настроени приятелски и това много ще улесни работата помежду ви.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Малко трудно ще се организирате за работа, но направите ли го, няма да имате грешка. Светът ще ви изглежда гостоприемен, но приемете ли покана за гости, ще ви е трудно да си тръгнете. Хубав ден, обаче по-добре вечерта да прекарате със семейството си.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
И днес ще ви е малко нервно и напрегнато. Все ще се опитвате да слагате нещата по местата им и все нещо ще липсва и няма да се получава. Е, вечерта всичко ще е наред и това ще кара да гледате оптимистично на живота.
Хороскопи от astro5.net

Ние разполагаме с огромна мрежа от над 12 500 партньора, които се възползват от партньорството си с най-големия лидер в онлайн резервирането на места за настаняване.

Медия 60 тият град е един от всички тях.Booking.com


Ние предлагаме широк избор от места за настаняване онлайн, с повече от 23 милиона стаи за резервиране в над 1 милион места за настаняване.Booking.com

Реклама

 Powered by WordPress | Theme Designed by: T-Mobile - Black Friday | Thanks to read more here, t-mobile - coupons and at&t - Black Friday