| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Хороскоп

Хороскоп за 15 декември 2018
Хороскоп Овен (21 март - 20 април)
Малко несериозно се отнасяте към важните неща днес, а това може да е много вредно. Вземете се в ръце и действайте както трябва. Телефонните разговори може да ви дойдат малко в повече и дано сметката ви друг я плаща.
Хороскоп Телец (21 април - 21 май)
Ще имате достатъчно хъс да свършите дори и немислимото. Гледайте да не изпадате в дългове, а да ги разчистите. Доста рязко ще действате, но може би това е единственият начин да направите нещата.
Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)
Днес ще се тормозите от съвсем прозаични неща, дали ще ви стигнат средствата за това или онова и най-вече за новогодишните празници. Вложете повече въображение и направете някои от подаръците със собствените си ръце – хем ще сте оригинални, хем няма да ви струва толкова скъпо.
Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)
Днес трудно ще се разбирате с околните и ще ръсите взаимни обвинения. Не се задълбавайте прекалено в неща, без които можете да минете. Случайно изтървана фраза може тотално да промени деня ви, така че – ослушвайте се.
Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)
Днес си струва да се вслушате в мнението на околните, особено за въпроси, касаещи красотата. Състоянието на финансите ви е в пряка зависимост от способността ви да мислите бързо и да решавате на момента. Не търсете грешките в другите.
Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)
Имате сериозни амбиции да постигнете нещо наистина значимо. Никой не може да ви спре, по какъвто и да било начин, освен самите вие. Не се разпилявайте в разнищването на подробностите, гледайте по-глобално на нещата.
Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)
Днес ще сте доста сериозни. Каквато и цел да си поставите, нищо няма да ви спре пред осъществяването й. Добре би било поне да не сте прекалено сериозни, когато се забавлявате.
Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)
Живейте според максимата - нищо не е по-ценно от днешния ден.Възползвайте се максимално от ресурсите, които ви се предоставят.И неотклонно следвайте целта си.
Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)
До обяд ще ви е трудно да се концентрирате, но следобед ще сте като навита пружина. Ще се почувствате бодри, изпълнени със сила и готови да покорите целия свят с идеите си. Ами, просто не се отказвайте, а действайте и няма да съжалявате.
Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)
Ще държите всичко да ви е наред и това може малко да поизнерви обстановката. Важно е да не се нервирате за дреболии и да се радвайте на красивите неща, които са около вас.
Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)
Не може да се Днес ще се чувствате спокойни и уверени, но няма да ви се иска да ви закачат много много. Сериозните разговори ще ви отегчават. Помогнете на някого, без да се афиширате, ще се почувствате по-добре, ще ви стане по-леко на душата.
Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)
Днес успешно бихте могли да рекламирате себе си и не само. Не издребнявайте в любовните отношения, това може да ви струва скъпо. А иначе късметът ще е с вас.
Хороскопи от astro5.net

Ние разполагаме с огромна мрежа от над 12 500 партньора, които се възползват от партньорството си с най-големия лидер в онлайн резервирането на места за настаняване.

Медия 60 тият град е един от всички тях.Booking.com


Ние предлагаме широк избор от места за настаняване онлайн, с повече от 23 милиона стаи за резервиране в над 1 милион места за настаняване.Booking.com

Реклама

 Powered by WordPress | Theme Designed by: T-Mobile - Black Friday | Thanks to read more here, t-mobile - coupons and at&t - Black Friday