Футболните клубове “Ботев-Нови пазар” и “Герой-Зайчино Ореше” излизат в подкрепа за Стели (видео)

На 20.06.2020 година, събота от 14 часа на градския стадион “Христо Ботев” ще се проведе благотворителна футболна среща, между отборите на “Ботев-Нови пазар” и “Герой-Зайчино Ореше”.

Всеки, който иска да помогне на Стела Пламенова Йорданова, може да го направи като дари парична сума, която ще послужи за нейното лечение и спасяването на живота й.

Желаещите могат да направят и паричен превод по сметка в Райфайзенбанк: BG80RZBB91551005274428.

Днес пред камерата на ТВ програма „Часът на Нови пазар“ ще видите Димитър Димитров, организатор дейност спортна база и треньор на местния клуб, който ще разкаже за сърцатата инициатива, организирана от него и съмишленици.

Ето каква е историята във фейсбук страницата на “Кампании за набиране на средства“:

Стела Йорданова, от България, само на 34 години с 10-годишна дъщеричка, беше диагностирана с рак на маточната шийка в напреднал стадий на 7-ми февруари и на 11-ти бе оперирана.

За жалост, след операцията и няколко лъчетерапии положението й се влоши и се наложи да чака 2 месеца за първата си химиотерапия поради докторска грешка, при която се засегнаха нерви.

На последният преглед докторите забелязаха ракови разсейки и препоръчаха втора операция, но с много малки шансове за оцеляване. Стела и съпруга и решиха да се допитат до второ мнение при частен консултант в Турция и продължиха лечението й в Ulus Hospital, Истанбул.

Благодаря на всички!!!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.