ФСБ – 40 години

Българската рок група ФСБ отбеляза 40-годишния си юбилей на сцена с грандиозен концерт в столичната зала „Арена Армеец“.

Музикална история, разказана с хитове и пречупена през живота на поколения. Песните на ФСБ са част от срещите „след 10 години“, напомнят да летим „високо, високо“ и да не забравяме, че „пак ще се прегрънем завинаги“. Защото „любовта е стих безкрай, нашепващ нещо свято“.На една сцена излязоха настоящите членове на култовата група – Румен Бояджиев, Константин Цеков и Иван Лечев, както и Александър Бахаров, който се завърна специално за концерта от Германия.

„ФСБ“ е единствената българска рок група, удостоена с най-високото отличие за музикални постижения – „Грами“. Те печелят престижната награда за аранжимента на световноизвестния хит на Хосе Фелисиано „Cielito Lindo“.19 албума, над 3000 концерта, стотици изяви в европейски дискотеки и рок клубове, многобройни участия в световни рок фестивали, десетки телевизионни музикални филми и програми…

Това са факти от кариерата на най-добрата българска рок група ФСБ, създадена през 1975г. и станала символ на българския рок.

Facebook коментари
Твоята реклама тук - виж как!


Booking.comТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *