Убийците са сред нас, познаваме ги!

Шофьор-наркоман, сортиран вече като типаж „мамино синче“, надрусан уби много популярен български журналист. Това е оцветителят на проблема, реактивът, който помага да се визуализира.

Десетки отбелязаха, че на мястото на Милен Цветков можеше да бъде непознат на широката общественост баща, брат, син, съпруг, братовчед, колега, съсед.

Целият гняв сега е насочен към шибания наркоман.

Автор: Красимир Крумов

Да си кажем обаче, че на мястото на шибания наркоман можеше да бъде непознат на широката общественост и с не толкова известни родители баща, брат, син, съпруг, братовчед, колега, съсед, който се е качил да кара след като е употребил алкохол или наркотици.

Някои от вас го правят, имам предвид карат пияни и друсани, други познават такива. Сред моите приятели тия, на които са отнемани книжките заради алкохол, са повече от пръстите на едната ръка.

Тия, които карат пили, но просто не са ги хващали са два-три пъти повече, а и има такива, за които просто няма как да знам. Убийците са сред нас, познаваме ги, някои от вас са също потенциални убийци.

Генералният директор на БНТ Константин Каменаров загуби поста си след като беше заловен да кара пиян. Каменаров явно не чувстваше вина, защото дълго време обжалваше осъдителната си присъда.

Пиян беше хванат да кара евродепутатът Ангел Джабазки и той не изгуби поста си. Актьорът Явор Бахаров беше хванат да кара в началото на тази година пиян и друсан с наркотици. Да, не са убили и тримата. По чиста случайност.
Е по това си помислете.

ПТП с фатален край може да се случи на всеки един от нас, да ни пази Господ. Да убие човек друг човек или повече хора заради употреба на алкохол или наркотици – само на безкритичните боклуци, които мислят, че правилата не са за тях. Всички правила.

П. П. За последното денонощие в Шуменско са установени двама водачи, управляващи леки автомобили след употреба на наркотици. В единия случай дръг тестът е реагирал на канабис, в другия на амфетамин.

Нелепо е, но самият Милен Цветков се разби на 17 май 2006 година с Ауди А4 до паметника Левски с 1.02 промила алкохол.

Красимир Крумов

Facebook коментари
Твоята реклама тук - виж как!


Booking.com
Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *