Полиция контрол

Текат засилени полицейски проверки в област Шумен

Засилени полицейски проверки започнаха на територията в област Шумен за контрол по спазване на въведените противоепидемични мерки, информрат от ОДМВР.

В специализираните операции на служителите освен полицейски в екипите за проверки ще бъдат включени служители на РДПБЗН- Шумен , РЗИ и на Община Шумен.

Ще бъде осъществен контрол на всички, които се намират на открити обществени места и в районите на големите търговски обекти, пазари, тържища, и базари да спазват определената физическа дистанция.

Стриктно ще се следи дали в закритите помещения се използват защитни маски за лице за еднократна или многократна употреба, или други средства, които покриват устата- кърпа, шлем или шал.

Ще се осъществява контрол и за спазване на въведените в заповедите изисквания броят на клиентите в съответния търговски обект да не бъде по-голям, да няма струпване на касите, и да се спазва дистанция от 1,5 метра.

Призоваваме управителите на търговските обекти да създадат организация при струпване на хора, които желаят да пазаруват да организират подходящ пропускателен режим.

Молим жителите на областта да спазват въведените противоепидемични мерки.

Пазете себе си и здравето на околните!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *