| посещения | | Архив Обяви Контакти За реклама Изпратете ни новина
Инфо Регионални

Тежък пътен инцидент затвори главен път Шумен – Силистра

Във връзка с възникнал тежък пътен инцидент на главен път Шумен – Силистра в участъка между разклоните за селата Дренци и Страхилица е въведена временна организация на движението.

Пътуващите в посока от Шумен към Силистра да ползват обходен маршрут село Хитрино – село Капитан Петко – село Венец, а пътуващите в посока Шумен да преминават през селата Черноглавци, Габрица и Близнаци.

Трима души са загинали при тежка катастрофа на пътя Шумен-Силистра. Други четирима души са ранени.

Инцидентът е станал около 15:15 часа в района на село Венец, между селата Страхилица и Дренци.

Сблъскали са се лек автомобил „Пежо“ с шуменска регистрация и „Опел“ с благоевградски номера.

По първоначална информация „Пежо“-то е пътувало в посока Силистра и при завой „Опел“-ът, който идвал насреща, излязъл от платното си и двата автомобила се сблъскали.

При удара са загинали трима души – две жени и един мъж. Две от жертвите са пътували в немското возило. Третото тяло е извън автомобилите и предстои да се разбере в коя от колите е пътувала жертвата.

Четирима човека – двама мъже, жена и 14-годишно дете, са ранени и откарани в болница. Пострадалите са в тежко състояние.

Водачите на МПС да ги управляват с повишено внимание и да спазват указанията на полицейските служители, информират от ОДМВР – Шумен.ОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

Твоят коментар