СУ "Хан Исперих"

СУ “Хан Исперих” премина на онлайн обучение за учениците от 5 до 7 клас

Учениците от 5 до 7 клас в още четири училища на Шуменска област от днес (9.11.) преминават към обучение в електронна среда. Това са средните училища „Панайот Волов“ и „Трайко Симеонов“ в Шумен, „Хан Исперих“ в Нови пазар и „Панайот Волов“ в гр. Каспичан.

Периодът на обучение от дома за всяко от учебните заведения е различен. Най-кратък е той за учениците от средното училище в Каспичан, които ще работят от дома до края на тази седмица. До края на месеца ще трае обучението в електронна среда за учениците от училището в Нови пазар. Това съобщи за Радио Шумен Боряна Николова, която временно изпълнява длъжността началник на Регионалното управление на образованието.

От утре (10.011.) до 20 ноември включително дистанционно ще се обучават и учениците от прогимназиалния етап на две училища във Велики Преслав – от Основното „Свети свети Кирил и Методий“ и Средното „Черноризец Храбър“.

С тях училищата в Шуменска област, чиито ученици от 5 до 7 клас се обучават в електронна среда, стават 11.

Учениците от гимназиалния етап (от 8 до 12 клас) преминаха към този вид обучение в края на миналия месец (от 29.10. – за 14 дни), информира Радио Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.