Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР - Шумен

Ст. комисар Георги Гендов е новият директор на ОДМВР – Шумен

Пред ръководния състав на ОДМВР – Шумен днес заместник-министър Венцислав Катинов обяви заповед на министъра на вътрешните работи, с която за директор се преназначава старши комисар Георги Гендов. Благодарим на старши комисар Мишев за усърдната работа, за добрата организация преди и по време на изборите, за опазване на обществения ред и за осигуряване на спокойствието на жителите в областта. Изборът на Георги Гендов за директор на шуменската полиция е заради качествата, знанията и уменията, които притежава, и е доказал по време на службата си в МВР през годините, каза зам.- министър Катинов пред състава.

С друга заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков старши комисар Владислав Мишев се преназначава на друга длъжност в МВР.

Старши комисар Георги Гендов работи в системата на МВР от 2007 година. Професионалната му дейност започва като инспектор в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към областната дирекция в Шумен. В годините заема различни изпълнителски и ръководни длъжности, като от месец август 2020 година до момента е началник сектор на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ ОДМВР- Шумен. Награждаван е многократно за професионалната си дейност.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *