Спортен празник на МВР – полицейските служители от РУ-Нови пазар първи в стрелбата

Осем отбора мериха сили във футболен турнир по случай професионалния празник на Министерството на вътрешните работи 5-ти юли.

За първи път в надпреварата се включи и отбор на Община Шумен, в състава на който бяха предимно професионални футболисти.

До финала стигнаха отборите на РУ- Каолиново и Община Шумен. Общинарите спечелиха решителния двубой с 6:3.

За призово място в малкия финал се бориха отборите на РУ- Шумен и РДПБЗН- Шумен. Криминалистите бяха по-точни и победиха с 4:2. Преди това тимът на огнеборците победи отборът на журналистите с 2:1.

Директорът на ОДМВР- Шумен ст. комисар Ялчън Расим изгледа футболните двубои и награди победителите. Купата на финала вдигна представителния тим на общината.

Грамоти получиха РУ- Каолиново и РУ- Шумен. Трите отбора получиха футболни топки. Двубоите се проведоха в залата на СУ „Йоан Екзарх Български“ Съставът на отборите беше 5+1, играха се две полувремена по 12 минути.

Във волейболната надпревара спечели тимът на ОДМВР- Шумен, втори се класира отборът на РУ- Шумен, на трето място остана отборът от РУ- Велики Преслав.

В турнира по стрелба участваха девет отбора, между които представителен тим на журналисти и общинари.

С най- точни мерници бяха полицейските служители от РУ- Нови пазар, които се класираха на първо място при отборите с общ резултат от 228 точки. Втори, с резултат от 207 точки се класира отборът на РУ- Велики Преслав, а на трето място остана тимът на Сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ към ОДМВР- Шумен с резултат от 201 точки. Отборът на журналистите събра 151 точки и завърши на шесто място, а тимът на Община Шумен остана седми с резултат от 148 точки.

Собственикът на стрелбище „Снайпер“ Валентин Вълчев връчи грамотите на победителите. На служителите с най-високи лични постижения беше осигурил и материални награди.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *