Спортен клуб ”Стихия” – Нови пазар с букет медали от ”Национална купа Велико Търново”

“На 29.09.2019 г. /неделя/ в гр. Велико Търново се проведе състезание по карате за ”Национална купа Велико Търново”.

За спортен клуб ”Стихия” в битките излязоха 10 състезатели от 12 до 14 годишна възраст.

Можем да се похвалим с първо място за Габриела Николова, която се представи повече от добре и премина срещите с ипон, не случайно е златна медалистка. Тя показа техника на много високо ниво в стил „Киокушин” и треньорът и Теодор Георгиев, счита за голям пропуск липсата и на купа за най техничен състезател.

Друг златен медал е този на Виктория Миленова, която се представи отлично и финала и с представител на клуба в Свищов, беше решаващ в наша полза.

Кристияна Якоб взе първо място а, Симона Петрова второ – като ситуацията беше договорена и показа здраво приятелство и колективен дух.

Георги Илков е с второ място, като въпреки това изкара 3 срещи до финала. Представянето му беше много добро и до финала беше спорен резултата, но съдийското решение беше за сребърен медал.

Силвена Якоб се класира с трето място, въпреки множеството нарушения, които направи противничката и по време на двубоя – нашето момиче се справи достойно и наградата и е повече от заслужена.

Мирослав Димитров, стана трети. Първа среща премина с ипон а, на втора среща игра със състезател първенец в категорията си, но нашето момче се представи отлично и заслужи бронзов медал.

Илкай Ирфан, Мертан Ахмедов и Иван Видев не успяха да се класират, но въпреки това участието им беше запомнящо и със сигурност една крачка напред до големия финал!

За клубът ни това е много силно състезание, като организираност, сплотеност и амбиция, които засвидетелствахме отново!”

Виктория К.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *