Спипаха водач на мотопед без книжка и регистрационна табела. Пожар на сухи треви до жп линията на Каспичан.

През изминалото денонощие на територията на ОДМВР- Шумен са регистрирани две пътно-транспортни произшествия. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 36 акта, наложените глоби с фиш са 62.

Около 21:50 часа на 2 ноември за проверка на ул.“Оборище“ в Нови пазар бил спрян водач на мотопед без поставена регистрационна табела. М.М./23г./ от село Войвода не представил документи, а след справка станало ясно, че превозното средство не е регистрирано по надлежния ред. За престъпление по чл. 345 ал.2 от НК е започнато бързо производство.

Пожарна безопасност и защита на населението:

В 11:59 часа вчера бил приет сигнал за инцидент в двигател на автоцистерна на околовръстното шосе край Нови пазар. На място бил пратен екип от противопожарната служба в града. При пристигане било установено, че задимяването е от спукано водно съединение.

На 2 ноември в 17:14 часа бил приет сигнал за пожар в сухи треви до жп линията на Каспичан в посока към село Могила. Изпратен бил противопожарен екип. Изяснено било, че горят сухи треви. Пожарът е погасен с 3 т. вода, не са допуснати материални загуби информират от ОДМВР – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *