| посещения | | Питай кмета | Контакти | За реклама | Архив | Мобилна версия

Специализирана полицейска операция започва от утре в региона

Специализирана полицейска операция “Алкохол и неправоспособност” започва от утре на територията на ОДМВР- Шумен. Тя ще се проведе между 22:00 и 02:00 часа в периода 29-30 април.

Ще има засилен контрол на движението по третокласни и общински пътища,
както и при подходите и районите на посещавани питейни и развлекателни заведения. По време на проверките ще се следи дали водачите на моторни превозни средства са правоспособни и дали не управляват под въздействие на алкохол. Ще се проверява стриктно дали имат задължителна застраховка “Гражданска отговорност”, дали не управляват технически неизправни моторни превозни средства, както и дали имат заплатена винетна такса. Напомняме на водачите и пътниците да ползват обезопасителни колани, а ако пътуват с мотоциклет или мотопед да поставят каски.

Операция “Алкохол и правоспособност” ще се проведен на територията на ОДМВР- Шумен и в периода 06-07 май.

От началото на годината до 1 април са установени 39 водачи, седнали зад волана с алкохол до 1, 2 промила. 34 са водачите, които са засечени да шофират с алкохол над 1, 2 промила в издишания въздух. По пътищата в областта са установени да шофират 183 неправоспособни водачи. С нередовни пътни документи са били 694. Технически неизправни автомобили са шофирали 234. Наложени са санкции на 449 водачи и пътници, които са били без колан или каска. Без задължителна застраховка “Гражданска отговорност” са били 184 водачи.

От началото на годината до края на март от движение са спрени 414 моторни превозни средства заради техническа неизправност, били са без регистрационни табели или без застраховка “Гражданска отговорност”.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

АВТОСЕРВИЗ "ДЕСНА" 2013 ООД гр.Нови пазар

Ремонт на ходова част и подготовка за технически преглед. Нови гърнета.
Монтаж и баланс на гуми. Смяна на масла. Полиране на фарове и спирачни дискове.

За контакти: Недялко Неделчев,
тел: 0878701532

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: http://www.bestincellphones.com | Thanks to deals - Black Friday, Verizon Wireless - coupons and at&t - Black Friday