Белезници

Служители на РУ- Нови пазар задържаха мъж, обявен за общодържавно издирване

Служители на РУ- Нови пазар установиха и задържаха мъж, обявен за общодържавно издирване. В дежурната част на полицейското управление в града е приет сигнал за установяване на местонахождение на 25-годишен жител на град Каспичан с цел арест, предаване и екстрадиция във Франция. Мъжът бил с обвинения от съда в град Бове за отвличане, телесна повреда и неизпълнение на полицейско разпореждане.

Сигналът бил приет на 20 ноември сутринта. В полицейското управление в Нови пазар веднага била създадена организация за установяване на местонахождението му. Извършена е проверка на посочен от него адрес, но било изяснено, че имотът е необитаем. Проведени са множество действия за установяване на местонахождението му. Малко преди 20 часа на същия ден мъжът бил установен на адрес в града и е задържан за срок до 24 часа в полицейското управление в града.

С постановление на прокурор от ОП- Шумен му е постановена мярка задържане под стража до довеждането му пред Шуменски окръжен съд, за разглеждане на съдебно производство. Задържаният е предаден на служители при „ОЗ Охрана“ – Шумен, информират от ОДМВ – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.