Служебна победа за Черноморец (Балчик) над Ботев (Нови пазар)

Служебна победа с 4:0 за “Черноморец” (Балчик) над “Ботев” (Нови пазар) присъди вчера Спортно-техническата комисия към Зоналния съвет на Българския футболен съюз във Варна.

Двубоят от 26-ия кръг на Североизточната трета лига, игран на 12 април, продължи само 55 минути. Тогава, при една на пръв поглед лека закачка между защитника на “Черноморец” Валери Христов и капитана на “Ботев” Петър Петров, се стигна до саморазправа, а в мелето се включиха почти всички състезатели на двата отбора, както и треньорските щабове.

Главният съдия Ивелин Занев показа червен картон на Петров, което още повече нажежи обстановката и се стигна до прекратяване на сблъсъка. Това се случи при резултат 1:0 в полза на гостите от Балчик.

По доклад на длъжностните лица на срещата, Петър Петров беше наказан с лишаване от състезателни права за четири мача, по три двубоя ще пропуснат съотборниците му Петромил Георгиев и Дениз Кадир, както и Мартин Младенов и Слави Сталев от тима на “Черноморец”. За една среща е наказан Валери Христов от отбора от Балчик.

Източник: Радио Шумен
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *