Силно представяне за кикбоксьорите ни на турнира в Плевен

СК “Шуменска крепост” и СК “Авитохол” – Нови пазар участваха с 9 състезатели

Силно участие и добри бойни умения показаха на турнира по кик бокс в Плевен бойците от Шуменско.

СК “Шуменска крепост” и СК “Авитохол” – Нови пазар се представиха с 9 състезатели в лицето на Виктор Иванов, Никола Николов, Димитър Стоянов, Евгени Ангелов, Али Нихат Али, Радослав Радков , Станислав Пенев, Слав Нанов и Полина Галинова.

Всички те изиграха по два или три мача като треньорския състав в лицето на Галин Методиев и Десислав Ганчев остана много доволен от показаното от техните възпитаници. Младите надежди играха много добре в среда близка до състезателната, показаха,че вече притежават опит, за да излязат по-подготвени на предстоящите държавни първенства.

Над 70 бойци от 11 клуба се събраха в Плевен за обиграване под формата на спаринг с партньори от различни школи ,за да подобрят уменията си за водене на бой. Събитието бе организирано от местния клуб по кикбокс “Скорпион”, а на ринга излязоха представители от Шумен, Нови пазар, Монтана, Дупница, София, Севлиево, Козлодуй , Димитровград и Враца. Всички участници бяха наградени с грамота за участието си в това събитие.

Целта на турнира бе да се помогне на бойците да се подготвят по-добре за предстоящото републиканско първенство в Шумен в края на март. Предварително състезателите бяха разделени по възраст, категория и стил.

Източник: dariknews.bg

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Един коментар

  1. Браво! Стискаме палци за републиканското, а вие се гответе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *