Ремонтират помещенията на Дневния център за възрастни хора с увреждания в Нови пазар

По проект „Красива България” на Министерството на труда и социалната политика в момента тече ремонт на помещенията намиращи се в сградата на МБАЛ „Добри Беров”, където ще бъде разположен Дневния център за възрастни хора с увреждания в гр. Нови пазар.

Местната управа участва в проекта със съфинансиране в размер на 31 024 лв., което е 50% от общата стойност на проекта. Ремонтните и рехабилитационни дейности се налагат от влошените условия за експлоатация на сградата, която не е ремонтирана повече от 15 години. Предстои цялостно да бъде подменена дограмата, вътрешната и външна мазилка, както и подовите настилки. Дейностите по проекта трябва да приключат до началото на месец септември 2017 г.

„Ние сме социално отговорна община и за нас е от изключително значение помещенията, в които ще се помещава Дневния център за възрастни хора с увреждания, да предлагат добри условия за реализиране на социалната услуга. Това ни мотивира да кандидатстваме по проект „Красива България” и да отделим немалко общински средства за съфинансиране”, заяви кметът на община Нови пазар Ивайло Камаджиев по повод ремонтните дейности.

Източник: FB страница на Ивайло Камаджиев – кмет на Община Нови пазар
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *