Районният прокурор на Нови пазар е отличен със знак „За заслуга“

Със знак „За заслуга“ със заповед на главния прокурор на Република България Сотир Цацаров е отличен административният ръководител на Районната прокуратура в Нови пазар Милен Глушков.

Признанието е за отлично изпълнение на служебните задължения, както и за цялостната му работа като ръководител на Районната прокуратура в Нови пазар. Предложението за отличаването на г-н Глушков е направено от административния ръководител на Окръжната прокуратура в Шумен Маргарита Георгиева, която днес официално му връчи грамотата и плакета пред колективите на Окръжната и Районната прокуратура в Шумен.

В предложението за отличаването на Милен Глушков окръжният прокурор на Шумен припомня, че от седем месеца той е единственият прокурор в Районната прокуратура в Нови пазар – прокуратура на четвърто място сред районните прокуратури в страната по натовареност.

Въпреки че работи сам в прокуратурата като магистрат и като неин ръководител прокурор Глушков успява да реши в срок преписките и досъдебните производства, да участва в съдебните заседания, да привежда в изпълнение наказанията, да полага общи и извънредни дежурства.

Апелативна прокуратура – Варна

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *