ПРО-ЛАБ – една модерна лаборатория в Гоце Делчев

ПРО-ЛАБ – една модерна лаборатория в Гоце Делчев

Медико-диагностичен център ПРО-ЛАБ обединява в себе си човечност, професионализъм и съвременна техника.

Вече 22 години Лаборатория ПРО-ЛАБ се грижи отговорно за своите пациенти. Високо квалифицираните ни специалисти са заслужили безспорното доверие на жителите на Гоце Делчев. ПРО–ЛАБ разполага с богата мрежа от изнесени манипулационни на теорията на общините Гоце Делчев, Гърмен, Сатовча и Хаджидимово.

Високотехнологична апаратура:

Медико-диагностичният център ПРО-ЛАБ има за цел да бъде запознат с новостите и иновациите. Лабораторията в Гоце Делчев разполага с модерна база, която обслужва нуждите на пациентите. Последен модел високо технологичната апаратура на манипулационната гарантира бързи, точни и надеждни резултати.
Модерната апаратура, с която разполага лабораторията е:
• Уминоанализатор
• Биохимичен анализатор
• Автоматичен анализатор
• Автоматичен йон-селективен анализатор
• Имунологичен анализатор
• Уринен анализатор
• Хематолочни анализатори
• Лабораторни центрофуги

Специалисти, ангажирани с вашето здраве:

ПРО-ЛАБ разполага с екип от високо квалифицирани специалисти в сферата на здравеопазването. Професионалният екип от лекари, лаборанти и медицински сестри ще се погрижи бързо и отговорно за нуждите на пациентите.
Специалистите са с дългогодишен опит и висока професионална репутация. Техен стремеж е да оправдаят заслуженото доверие на жителите на. Гоце Делчев и региона.
Екипът на Лаборатория ПРО-ЛАБ са доказани експерти, отдадени на работата си. Специалистите ще предложат своите професионални услуги и морална подкрепа на пациентите през тежките периоди.

Изследвания:

Лаборатория ПРО-ЛАБ предлага диагностика на медицински изследвания. Освен това извършва и комплексен пакет от услуги в отделните сегменти на здравеопазването.
ПРО-ЛАБ покрива 80% от лабораторния сегмент, което я прави лидер сред лабораториите в Гоце Делчев и региона. Списъкът с изследвания непрекъснато се допълва и разширява спрямо нуждите на пациентите.
Медико-диагностичният център се грижи за вашето здраве като предлага огромно разнообразие от услуги. Затова се предлагат и комбинирани пакети за комплексна диагностика на пациентите.
Лабораторията в Гоце Делчев осъществява ежедневен вътрешен контрол. ПРО-ЛАБ работи с НЗОК и е част от Националната система от клинични лаборатории.

ПРО-ЛАБ Гоце Делчев разполага с модерна апаратура и високо квалифициран персонал, които гарантират точни резултати на лабораторните изследвания.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *