Протести на Автомагистрали "Черно море"

Протестни действия и реорганизация на движението в региона

Трети протест на работниците от пътно-строителната фирма „Автомагистрали Черно море“ ще има днес заради неизплатени средства за ремонта на пътна отсечка по магистрала „Тракия“. Те чакат 37 милиона лева от държавната фирма “Автомагистрали” за месеците април и юни.

Във връзка с получена информация за протестни действия на служители на фирма на пътен възел „Белокопитово“ по първокласен път I-2 Варна – Русе днес от 10:0 до 14:00 часа е предприета реорганизация на движението от ОДМВР- Шумен, за да не се затрудняват пътуващите и да не се създава напрежение сред тях.

Водачите на автомобили, които пътуват по пътя Варна- София ще бъдат пренасочвани от екипи на пътна полиция през етапна връзка, Шумен- Велики Преслав и Търговище.

В обратния ред София- Варна е създадена организация от ОДМВР- Търговище, като движението ще бъде насочено през Велики Преслав и Шумен.

Пътуващите по направление Русе – Варна ще имат обходен маршрут през село Струйно, село Длъжко и Хитрино.

Молим водачите да спазват указанията на екипите на пътна полиция.

Възможно е да на места да се образуват колони, не предприемайте рисковани маневри и изпреварвания, за да няма инциденти на пътя. На помощ на екипите на пътната полиция в Шумен са екипи на БГ ТОЛ- Варна и ТД“ Автомобилна администрация“ – Варна.

Молим за търпение, разбиране и спазване на правилата за движение. Шофирайте разумно!

ОДМВР – Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.