Приеха Бюджет 2018 в Нови пазар

Бюджетът на Община Нови пазар за 2018 година бе приет с пълно единодушие на заседание на Общински съвет, съобщи градоначалникът Ивайло Камаджиев. Той изказва своята благодарност към всички общински съветници за тяхната конструктивна позиция.

През тази година се предвижда изпълнението на дейности, които включват изграждането на детски площадки, спортни площадки и стрийт фитнес в град Нови пазар и ще обновим кварталите на града, посочва Камаджиев.

Той допъчлва, че ще бъде извършени частичен ремонт на вътрешните помещения на Художествената галерия и ремонтни дейност в читалище “Христо Ботев – 1876”. Ще бъде изградено капково напояване на входната артерия на Нови пазар. В сградата на общинската поликлиника ще бъдат изградени ПВЦ прегради и ще бъдат монтирани климатици. Предвижда се широк диапазон от дейности по изграждане, ремонт и поддържане на уличната мрежа в град Нови пазар.

Не са забравени и населените места в община Нови пазар. Ще бъде извършен ремонт на уличната настилка в с. Енево, както и на покрива на зала “Ученически стол” в с. Войвода. Ще бъдат изградени спортни и детски площадки в селата Зайчино ореше, Стан, Памукчи и Стоян Михайловски. Предстои частичен ремонт на сградата на кметството в с. Писарево. Ще бъде рехабилитирана вътрешната водопроводна мрежа в с. Правенци и с. Избул. Ще започне изграждането на многофункционална зала в с. Памукчи, отбелязва още кметът.

Източник: dariknews.bg
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *