| посещения | | Архив Обяви Контакти За реклама Изпратете ни новина
От мрежата Регионални Спортни

Прекратиха двубоя между „Ботев“ (Нови пазар) и „Черноморец“ (Балчик) поради сбиване

Двубоят между „Ботев“ (Нови пазар) и „Черноморец“ (Балчик) от 26-ия кръг на Североизточната Трета лига беше прекратен поради сбиване.

Срещата приключи преждевременно в 55-ата минута при резултат 0:1. Единственото попадение беше отбелязано от Георги Димитров. Десет минути след началото на второто полувреме, при една на пръв поглед лека закачка между защитника на „Черноморец“ Валери Христов и капитана на домакините Петър Петров, се стигна до саморазправа помежду им, като в мелето и сбиването се включиха почти всички състезатели на двата отбора.

Русенският рефер Ивелин Занев показа червен картон на Петров, което още повече нажежи обстановката до тъч линията. В саморазправата се включиха и резервните състезатели, както и треньорските щабове.

След консултации с четвъртия рефер и делегата на мача, главният съдия прекрати срещата. По всяка вероятност още утре Зоналният съвет на БФС – Варна ще се произнесе по прекратената срещата в Нови пазар.

В останалите срещи от кръга „Добруджа“ надигра „Светкавица“ (Търговище) с 1:0, „Кубрат“ и „Суворово“ направиха 0:0, а двубоят между „Септември“ (Тервел) и „Локомотив“ (Русе) завърши 2:2.

Класиране

1. „Черноморец“ (Балчик) – 57 точки<
2. „Добруджа 1919“ (Добрич) – 55 точки
3. „Суворово 1“ – 39 точки
4. „Калиакра“ – 36 точки
5. „Ботев“ (Нови пазар) – 34 точки
6. „Септември 98“ (Тервел) – 28 точки
7. „Локомотив“ (Русе) – 27 точки
8. „Светкавица“ – 23 точки
9. „Кубрат 2007“ – 22 точки
10. „Хитрино“ – 20 точки
11. „Доростол 2013“ – 15 точки

Източник: Радио ШуменОЩЕ ОТ КАТЕГОРИЯТА

Твоят коментар