По график за Нови пазар се готвят добруджанци

Подготовката за неделното гостуване на „Ботев” /Н. пазар/ преминава по график, като всички футболисти тренират с настроение. Не очакваме домакините да вдигнат бялото знаме, което е нещо нормално, защото все пак ние заемаме втора позиция в класирането на Североизточна трета лига.

Задачата ни в Нови пазар е да вземем победа и да прибавим три точки към актива си, което вярвам, че състезателите ще постигнат на терена, заяви старши треньорът на „Добруджа” Радослав Вардаров. Както и на старта в пролетния дял срещу „Доростол” /Сс/ наставникът отново няма да може да разчита на двама играчи със здравословни оплаквания – Васко Боев и Александър Йовчев. За радост останалите добрички футболисти са здрави и мотивирани да разкрият в пълна степен качествата си.

Момчетата разполагат с потенциал, но трябва да се успокоят и да заиграят по начина, по който на всички ни се иска. Тъй като цяла зима тренирахме на изкуствени игрища, необходимо е малко време за адаптация, след което крачка по крачка да започнем да вървим напред и нагоре, изрази оптимизма си Р. Вардаров.
Програма за срещите от XX кръг в Североизточна трета лига – 4.03 /събота/, 15,00 ч.: Черноморец /Бч/ – Суворово, Доростол – Калиакра; 5.03 /неделя/, 15,00 ч.: Ботев /Н. пазар/ – Добруджа, Хитрино – Кубрат, Локомотив /Рс/ – Спартак /Вн/ – сл.; Септември – почива, Светкавица – почива.

Източник: dobrichmedia

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *