Почва се: След ”Има такъв народ” идва среща ”За промяна”

“Има такъв народ! За Слави! За промяна!” под този наслов ще се състои среща със Слави Трифонов на 24 юни от 13,00 часа, НДК зала 11, кино “Люмиер”.
За това информираха от www.zaslavi.com.

Вижте петицията тук!

Гражданите, подкрепили Слави за референдума настояват: “Парламентът да приеме законите, изпълняващи решенията на референдума – намаляване на субсидията на 1 лев, мажоритарен вот в два тура, задължително гласуване”.

Ако всичко това не бъде изпълнено, подкрепилите настояват да бъде свикан национален протест, заявявайки:

“Искаме ти да оглавиш недоволството ни и да ни поведеш – ясно и категорично. Искаме уверен , категоричен и безкомпромисен водач , какъвто си ти. Има такъв народ и той ще скочи, само когато пред себе си има лидер, който ни обединява. Промяната ще успее само с обединение на гражданите и ясна цел. През есента да се проведат нови избори, в които Слави, да участваш и ти! Защото България има нужда от теб!”.

Трите поредни спектакъла “Има такъв народ” събраха в зала “Арена армеец” внушителните 45 000 зрители. По време на тях шоуменът Трифонов отправи патриотични послания и даде път за изява на млади таланти, преплете класика, фолклор и “седем осми”.

“Историята на България е история на всеки един българин и тя зависи от всеки един от нас. И Аспарух и Кирил и Методий и опълченците са записали имената си в историята, не защото някой ги е принудил, а защото са имали лична причина да сторят грандиозните си дела”, бе едно от посланията.

Съдбата на България бе обрисувана с броеница, където тъмните мъниста са тъжни и нерадостни събития, а белите – хубави поводи, то какво ще е следващото мънисто в броеницата зависи само от нас, българите. Защото такъв народ има!

Трифонов каза, че българинът има достатъчно основание да се гордее и може да се подреди до най-стойностните и талантливи хора на света. Той призова от тази зала да се промени и известната фраза “Хубава работа, ама българска” на “Българска работа, ама прекрасна”, защото първо сме българи, а след това всичко останало. И припомняйки за българският алпинист Христо Проданов отправи индиректното послание “Не заспивай! Не заспивай, ти си българин!”

Източник: dir.vg

Вижте петицията тук!

Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *