“Поредната Тухла”

“Поредната Тухла” в последното видео от албума ми “Мъдрост от Панелката”, но не последната от творчеството ми.

Написах текста когато още бях студент. Бях безсилен и гневен защото се чувствах, че си губя времето. Имах немалко преподаватели, които ме обезкуражаваха с безхаберие и авторитарно поведение.

Държа да спомена, имаше и готини учители сред тях, но за жалост бяха малко. Също така имаше и много преписвачи, които не си губеха времето с лекции, но винаги имаха отличен. Бях много ядосан на даскалите и цялата система, че поощрява това. Единственото, което можех да направя беше да изклася до завършване и никога повече да не погледна университет.

Няколко години след дипломиране, все още усещах този период като незавършен. Но сега, след като пуснах подобаващо видео към “Поредната Тухла”, мога да кажа че е.

С този труд оставям опита си на идните поколения студенти. Надявам се да им донесе усмивки и позитивизъм. И може би да не се чувстват толкова сами в трудните моменти пред големия страшен изпит.

Също така е моят начин да си го върна на всички поредни тухли, които се отнасяха с нас все едно сме нищо и няма да станем нищо. Те не ме помнят, но аз ги помня. И сега тази песен ще тегне над тях в съзнанията на студентите им.”“Поредната Тухла” е изцяло продуцирана и монтирана от Lay-Zy.
Оператор и color grading: Огнян Цонев
Отегчени студенти: Андон Донев, Джесика Флорес, Николай Мирев, Рената Станкова, Николай Терзиев и Лей-Зи.

ОГРОМНИ БЛАГОДАРНОСТИ НА И.М. без който това видео нямаше да се случи.

Красимир Милчев

 

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *