Пореден повод за гордост от бойците Иван Безус в битките за купа “Черно море”

Открит турнир за купа “Черно море”, 01.06.2019 г. гр. Бургас

“Истински празник за феновете и познавачите на Шинкиокушин карате сътвориха Фатих Фаик от нашия клуб и Иван Иванов от “Торнадо” гр. Пазарджик на финала в кат. до 70 кг. при юношите.

Най-висока проява на спортен дух, красива техника с майсторски изпълнения и сблъсък на физическа сила и издържливост показаха едни от най-големите таланти при юношите в родното карате.

В края на редовното време Фатих имаше предимство с две съдийски отсъждания в негова полза и 3 отсъждания за равенство, а в продължението решенията наклониха в полза на Иван Иванов.

Въпреки, че остана втори, макар и след съдийско решение, което ако беше отсъдено за него нямаше да е изненада за никой в залата, Фатих получи заслужено приза за най-техничен състезател на турнира при юношите.

Сега и на двамата финалисти предстои Европейското първенство в Прага, Чехия, където се надяваме да защитят достойно високия авторитет на българското карате Шинкиокушин.

В бургаския турнир за поредна година имаше силно международно участие-5 клуба от Румъния и по един от Русия, Казахстан, Молдова, Гърция и Израел.”

Иван Безус Доджо

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *