Полиция

Полицейските служители от РУ- Нови пазар разкриха домова кражба

Каспичан:

Полицейски служители от РУ- Нови пазар установиха извършител на домова кражба. Тя била извършена за времето от 20:30 часа на 18 февруари до 14:30 часа на следващия ден от жилище в Каспичан.

Около 15:30 часа вчера полицейски служители извършили проверка на 44-годишен местен жител, който носил различни вещи- въдици, моторен трион, пръскачка за лозе и зайци. Не дал смислено обяснение за произхода на вещите, а след работа с него било изяснено, че са обект на посегателство от част дом в града.

Признал, че прескочил оградна мрежа, влязъл в имот на ул.“Аврора“ и откраднал вещите от стопанска постройка, собственост на 71-годишен мъж. Вещите били иззети.

Образувано е досъдебно производство за извършено престъпление по чл. 194 ал. 1 от НК.

Нови пазар:

Чай за пушене и около половин килограм тютюн без акцизен бандерол са намерени и иззети от частен дом в Нови пазар след получен сигнал, че 26-годишен мъж държи наркотични вещества. Проверката била извършена около 11 часа вчера в имот на ул.“Марица“ в града.

Намерено е пликче с суха зелена тревна маса, за която 26-годишният заявил, че е чай за пушене и около 500 г. тютюн без бандерол.

Образувано е досъдебно производство, информират от ОДМВР-Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *