| посещения | | Питай кмета тук - коментара | Мобилна версия

Полицаи учат децата ни как да се защитават

Продължават дейностите по различните модули в детските полицейски управления в СУ “Васил Левски“ в Нови пазар и СУ“ Панайот Волов“ в Каспичан, информират от ОДМВР –  Шумен.

В последното занятие за годината по лична защита петокласниците от училището в Нови пазар усвоиха техники за защита, блокове, ключове, освобождаване и удари. Преди лятната ваканция им предстои работа по две теми.

На 10 май полицейски служители заедно с представители от Центъра за обществена подкрепа в града ще им разкажат как да общуват със свои връстници, които имат агресивно поведение и как трябва да реагират ако попаднат в такава среда.

След темата за социални умения ще бъде обсъдена темата за безопасността им преди и по време на лятната ваканция. Ще си припомнят основни правила за движение по пътя, как да пресичат безопасно и къде е позволено и безопасно да управляват велосипед, ролери, ховърборд .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

За още новини, харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Реклама

Тук може да е твоята реклама!

Медия 60 ТИЯТ ГРАД Ви предлага уникална възможност за осъществяване на комуникация с вашите потенциални клиенти.

Как? Клик и виж!
Спестете 10% при резервация в Booking.com през нашия сайт. Тук и сега!

Booking.com

Още новини в снимки
Powered by WordPress | Theme Designed by: Verizon Wireless - Black Friday | Thanks to bargains - Black Friday, t-mobile - coupons and Black Friday - at&t