Полицаите от Нови пазар спипаха автокрадец от с.Косово

На 04.03.2017 г. в РУ Нови пазар е получен сигнал, че в нощата на 02 срещу 04.03.2017 г. от село Марково противозакнонно е отнет лек автомобил „Опел”, с шуменска регистрация, който е бил отключен и с поставен контакнет ключ на таблото.

Изяснено е, че автомобилът е изоставен, след като е преобърнат в канавка по пътя Шумен – Разград на разклон за село Бели лом. В хода на проведените мероприятия е установен извършителят на деянието. Това е 42-годишният П.П. от село Косово, познат на полицията. При извършен личен обиск в него са намерени лични и други документи на заявителя на деянието, свидетелство за регистрация на МПС и контактния ключ на автомобила.

При извършено претърсване в дома му са намерени телевизор, декодер, печка и радиокасетофон, които са отнети от необитаема къща в село Косово, собественост на 63-годишен мъж от Варна, като кражбата е извършена в периода 26.12.2016 г. до 04.03.2017 г. Намерен е велосипед, който е отнет при друго престъпно деяние. Работата по случаите продължава, информират от от ОДМВР – Шумен.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *