Акция зима 1 моември 2020

От утре, 23 декември, полицията е на крак!

Специализирани полицейски операции за опазване на обществения ред и противодействие на престъпността и за контрол по спазване на въведените противоепидемични мерки започват от утре на територията на ОДМВР- Шумен.

Създадена е организация за полицейско присъствие около обектите и местата, където традиционно има струпване на хора – в районите на големи търговски и хранителни комплекси, църкви, храмове.

Засилено ще бъде присъствието на екипи в районите на авто- и жп гарите в дните, в които се очаква засилено пътуване, с оглед опазване на обществения ред и контрол по спазване на въведените противоепидемични мерки.

На 23.12.2020 г.; 24.12.2020 г.; 28.12.2020 г.; 31.12.2020 г. и на 03.01.2021 г. ще бъде осигурено подпомагане на трафика на входовете и изходите на населените места , по основните пътни артерии за недопускане на колони.

През празничните и почивни дни ще има контрол на скоростните режими, за недопускане управлението на МПС след употреба на алкохол и/или след употреба на наркотични вещества или техни аналози, както и от неправоспособни водачи. В малките населени места ще се проведат полицейски операции „Алкохол, наркотици и неправоспособност“.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.