Отървете се от всичко това преди 2020 г. и ще бъдете много щастливи

Всяка година в навечерието на Нова година ние обобщаваме, отправяме желания и, разбира се, се справяме с напрупаното напрежение. Нека да видим от какво си заслужава да се отървем на първо място, като се подготвяме за посрещането на 2020 година.

Според източния календар, 2020 г. е годината на Белия метален плъх. Ето от какво е важно да се отървете преди настъпването на новата година:

Токсични отношения.
Независимо дали става въпрос за партньорство, приятелство с колега или комуникация в Интернет. Необходимо е да проследите дали някоя социална връзка се отразява негативно на вашето самочувствие, на вашите успехи, на самочувствието. Плъхът, покровител на годината, се счита за достатъчно индивидуалистичен. И въпреки че работата в екип не му е чужда, в началото той се грижи за успеха и комфорта си. Което също ви желае.

Стари неща.
Износените предмети от гардероба могат да се използват за домакински нужди, прилични, чисти и подредени дрехи – дарени за благотворителност или раздадени в интернет, напълно нови неща, които се оказват малки, големи или просто не са ваш стил – да се продават или раздават. Подобни действия охлаждат ума и в навечерието на празника помагат да имате визия за бъдещето, може би да получите нещо ново. Или изведнъж да откриете любимата си рокля, която просто е била прибрана някъде.

Счупени предмети от домакинството.
Тези приспособления, инструменти и домакински уреди можете да изброявате безкрайно. Резервни части – за рециклиране, всичко, което може да ви бъде полезно – в бизнеса до 31 декември, и ако не си струва – смело се сбогуваме с тях.

Неприятни спомени.
Тук всичко е просто. Взимаме празен лист или два листа, ако годината се окаже трудна. Честно казано, записваме всичко, от което боли. По-добре е да направите това не в навечерието на празниците, за да не разваляте настроението си, а няколко преди време. И по-близо до сутринта, а не през нощта. Когато листовете са пълни с отрицателен, психически го „заключете“ там. И тогава всичко е просто: разкъсваме листа на малки, малки парчета, за да не може да се чете нищо, и го изпращаме в кошчето. На този ден боклукът трябва да се изнася преди залез слънце.

Отпадъчна хартия.
Гаранционни карти и талони за отстъпка с изтекъл срок, чекове, които не са ви полезни, квитанции, чийто период на съхранение вече е изтекъл, стар болничен лист – всички те са включени в този артикул. Ред в документи – ред в мислите.

Списък със задачи за 2019 г.
Нека отиде при старите документи. Поставете отметки в квадратчетата за попълнените точки, похвалите се за постижения, отпразнувайте успехи, но не се фокусирайте върху негативното.

Лоши навици.
Поне един, за начало, нека остане в 2019 година.

Не изброихме неща като счупени огледала или чинии с пукнатини. Обикновено всички енергийни експерти говорят за тях от самото начало. Опитахме се да съставим в един списък с по-малко очевидни, но не по-малко важни неща, които нямат място в щастлива нова година. Отървете се от тях и не съжалявайте за нищо, такъв навик ви пречи да сте щастливи.

Източник: istinskiistorii

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Рекламата е основен двигател на вашите послания, а ние сме горивото! Платформата на 60 ТИЯТ ГРАД е готова да предостави всички необходими ресурси.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА ТУК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.