Отличен финал за възпитаниците на семпай Иван Безус

Отново силно представяне и отличен финал на спортната 2020 година за нашите възпитаници.

3 златни и 1 бронзов медал спечелиха децата ни от Национална купа “Пловдив”- 07.11.2020 г. за деца до 10, 12 и 14 години.

При 10 годишните Басри Юмер отново надделя над съперниците си и спечели първото място в категория до 38 кг.

При 12 годишните Али Самет също не остави шанс на противниците си в категория до 32 кг и стана шампион, а в категорията до 35 кг Асен Илиев спечели третото място, отстъпвайки на шампиона от гр. Русе.

При 14 годишните шампион, в трудната категория до 50 кг, стана Милен Сашев, преодолявайки на финала силен състезател от Русе с вазари/нокдаун/. Така, въпреки невъзможността на 2/3 от състезателите ни да тренират и участвуват на състезания поради карантини и ремонт на тренировъчната зала, завършихме една от най-успешните си състезателни години.

Децата ни показаха изключително трудолюбие и характер, така необходими за справянето с всички трудности около нас и успяха да надделеят над далеч по-големи и комфортно трениращи клубове. Отново да поздравим треньорския екип за единството и първокласната работа – Йордан Димитров, Христо Юнаков и Фатих Фаик и да благодарим за разбирането и подкрепата на родители, фенове и Община Нови пазар.

Иван Безус Доджо

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.