ОДМВР – Шумен: 216 нарушения, 93 акта и 123 глоби с фиш за 3 дни

216 са установените нарушения по време на проведената в рамките на три дни специализирана полицейска операция за контрол на движението по пътищата в малките населени места. Съставени са 93 акта за установени административни нарушения, наложени са 123 глоби с фиш.

Проверени са 455 моторни превозни средства.

Установени са двама водачи, които управлявали след употреба на алкохол с над 1,2 промила.

Засечени по пътищата са осем неправоспособни водачи- четирима на територията на РУ-Шумен, двама на територията на РУ- Каолиново и по един в Нови пазар и Велики Преслав.

120 са нарушенията на скоростните режими, като 72 са установени от служители на сектор „Пътна полиция“ в Шуменско, 32 са превишили скоростта на движение по пътищата около Велики Преслав, а 16 на територията на РУ- Нови пазар.

При проверките са установени 40 нарушения, свързани с неползване на обезопасителни системи, колани и каски. Връчени са 31 електронни фиша.

ОДМВР – Шумен

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Един коментар

  1. Има ли значение?

    455 проверени, 216 нарушения. За мен големият брой нарушения е обратно пропорционален показател за нивото на работа в МВР. Показател за тотална липса на страх у шофьорите, заради „мерките“, които се вземат при нарушенията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.