пожарна, пожар

Огнеборците на крак: гасиха комини, апартаменти, автомобили …

През изминалото денонощие на територията, обслужвана от ОДМВР- Шумен са регистрирани две пътнотранспортни произшествия с материални щети. За различни констатирани нарушения полицейските служители са съставили 15 акта, наложени са 57 глоби с фиш.

На шест сигнала за произшествия са реагирали дежурните противопожарни екипи в областта през последните 24 часа.

В 22:58 часа на 18 януари е приет сигнал за пожар в комин в имот на ул. “Червена стена“ в Шумен. Пламъците били погасени с оцетна киселина. Пожарът е без нанесени материални щети.

Екип от Велики Преслав е оказал съдействие за отключване на входна врата на жилище на 80-годишна жена от града.

Огнеборци от Нови пазар са погасили пожар в комин на ул.“Люлин“ вчера по обяд. Пожарът е без загуби.

В 16:41 часа е приет сигнал за пожар в апартамент на ул.“ Патриарх Евтимий“ в Нови пазар. На място пристигнал противопожарен екип, който заварил да горят отпадъци на пода в апартамент на четвърти етаж. Пламъците са погасени с 200 л. вода, опушени са около 120кв.м. стени. Изгорял е около 1 кв.м. паркет. Апартаментът и жилищата в съседство са спасени от опожаряване.

Малко след 21 часа новопазарските пожарникари са погасили пожар в комин на жилище на ул. “Хаджи Димитър“.

В 01:22 часа в РСПБЗН- Нови пазар е приет сигнал за пожар в лек автомобил „Деу“ на АМ „Хемус“. Пожарът бил на 374 километър след село Невша, в посока към София. Пламъците са погасени с помощта на 1000 л. вода, автомобилът е унищожен. Причините за възникване на пожара са в процес на установяване.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *