Иван Ганчев

Общински съвет Нови пазар приема въпроси и предложения по време на пандемия (видео)

Епидемичната обстановка в страната наложи доста забрани, включително и достъпа до сградата на Общинската администрация за граждани, както и провеждане на сесии при закрити врата.

Председателят на Общински съвет Нови пазар – Иван Ганчев предлага решение:

В тази връзка имаме действащи канали, макар и дистанционно за всички граждани, които имат конкретни въпроси и предложения за развитието на общината. Въпреки, че физическият достъп до сесии е ограничен уверявам новопазарци, че тяхното мнение е с най – голяма тежест за нас.

Тази практика ще продължи и след отмяна на извънредната обстановка. По този начин милеещите за нашата община, които по една или друга причина са възпрепятствани да присъстват на заседанията ни ще могат да изразят идеите и тревогите си.

Всеки гражданин, може да изпрати своите въпроси и предложения по електронен път на имейл: obs_npazar@abv.bg, с които аз лично ще се запозная, както и Общинските съветници и ръководство.

Втората възможност е гражданите да входират своите въпроси в деловодството на Общински съвет, находящо се в сградата на общинска администрация.

В страницата на общинския сайт, ще бъде качена актуална информация, дневния ред, както и сканирани предложения, които ще бъдат обсъждани на предстоящите заседания. На този адрес: https://www.novipazar.acstre.com/section-112-content.html

Също там, ще открият и информация за приетите решения от заседанията на Общински съвет – Нови пазар.

Правим всичко възможно, за да не губим връзката между нас и нашите съграждани и да ги информираме за всичко важно от обществения живот на общината. Вратите на заседанията за момента са затворени, но не и ушите ни!“, завършва Иван Ганчев.

Още по темата вижте във видеото на ТВ програма „Часът на Нови пазар“.

 

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.