Нови пазар Община

Община Нови пазар спечели проект „Осигуряване на технически средства за ЦНСТ№2ДУ, ЦНСТМУ и ЦНСТДБУ”

Община Нови пазар спечели проект „Осигуряване на технически средства за ЦНСТ№2ДУ, ЦНСТМУ и ЦНСТДБУ – Нови пазар” към Фонд „Социална закрила” за снабдяването с технически средства на децата от трите центъра. Общата стойност на проекта е 12 000,00 лв.

Целта на програмата е да се осигури непрекъснат образователен процес на децата и младежите, които учат и са настанени в социални услуги, делегирани от държавата дейност, както и да подпомогне тяхната самостоятелност. С подкрепата за усвояване на материала, ще се увеличат шансовете им за успешно завършване на учебната година, преминаване в следваща форма на обучение и по-нататъшната квалификация и реализация на пазара на труда.

След извършено предварително проучване, чрез директора на Центровете, стана ясно, че през учебната 2020-2021 година има 24 ученика от І до ХІІ клас, които посещават училище.

Община Нови пазар гарантира, че получените средства от Фонд „Социална закрила” ще бъдат изразходвани, според заложеното в проекта и в резултат от това ЦНСТ ще стане още по-привлекателно място за живеене и ще задоволява нарастващите нужди на потребители на услугата.

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ФИРМЕН САЙТ


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на фирмен сайт, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.