Нови пазар Община

Община Нови пазар подготвя инвестиционен проект на стойност 3 500 000 лева

Инвестиционен проект „Основен ремонт на части от уличната мрежа на територията на община Нови пазар” смята да реализира общинската администрация.

Неговата цел е подобряване на инфраструктурата и характеристиките на улична мрежа. Осигуряване на достъпна архитектурна среда, създаване на комфорт и безопасност за хората. Повишаване на инвестиционната атрактивност и подпомагане на балансираното икономическо развитие на града и общината. Повишаване на безопасността на движението. Стойността на проекта е 3 501 520 лв.

За осигуряване на необходимите средства от местната администрация предлагат да се изтегли банков кредит до 3 500 000 лв. с максимален лихвен процент 2.5%, който да се изплаща в течение на 7 години.

Инвестиционният проект „Основен ремонт на части от уличната мрежа на територията на община Нови пазар” е публикуван на електронната страница на Община Нови пазар. Предложения по него могат да се правят писменно в деловодството на общинска администрация или на електронен адрес: npazar@icon.bg.

Кметът на Община Нови пазар кани местната общност – граждани, обществени организации и юридически лица, които имат регистрация, осъществяват дейности и ползват услуги на територията на община Нови пазар, на обществено обсъждане на предлагания инвестциионен проект.

Публичното обсъждане ще се състои на 29 ноември от 13.00 часа в многофукционалната зала в сграда на Общинска администрация-Нови пазар, ул. „Васил Левски” № 3. То ще проведе при спазване на въведените противоепидемични мерки.

Източник: 24shumen.com

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.