горещ телефон община нови пазар

Община Нови пазар отново отваря горещ телефон за доставка на хранителни продукти и лекарства

По инициатива на г-н Георги Георгиев, кмет на Община Нови пазар, считано от 10.11.2020 г. се открива горещ телефон за доставка на хранителни продукти от първа необходимост и вземане на лекарства с готова изписана рецепта с рецептурни книжки на трудно подвижни, болни, карантинирани и самотноживеещи хора, които са без близки и роднини на територията на общината.

В организацията и изпълнението участва „Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни“.

Доставката е безплатна, а закупените стоки се заплащат след получаването на заявените продукти и лекарства.

Заявки могат да се правят всеки работен ден от 8.00 часа до 14.00 часа за гр. Нови пазар на телефон: 0882 91 56 86.

Всички потърсили тази услуга да имат предвид, че направените заявки до 14.00 часа ще се изпълняват на следващия ден, а тези направени в петък ще се изпълняват в понеделник.

За всички села, прилежащи към община Нови пазар, желаещите да се обръщат към кметовете и кметските наместници на селата, които ще организират доставки по домовете.

За обезпечаване на сигурността на гражданите служителите, които ще посещават потребителите по домовете, ще се легитимират със служебна карта подписана и подпечатана от кмета на общината, в едно с документ за самоличност.

Ръководството на Община Нови пазар умолява гражданите да заплащат пълната сума за направените покупки! Единствено разходите за доставките са за сметка на Общината!

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *