горещ телефон община нови пазар

Община Нови пазар отново отваря горещ телефон за доставка на хранителни продукти и лекарства

По инициатива на г-н Георги Георгиев, кмет на Община Нови пазар, считано от 10.11.2020 г. се открива горещ телефон за доставка на хранителни продукти от първа необходимост и вземане на лекарства с готова изписана рецепта с рецептурни книжки на трудно подвижни, болни, карантинирани и самотноживеещи хора, които са без близки и роднини на територията на общината.

Доставката е безплатна, а закупените стоки се заплащат след получаването на заявените продукти и лекарства.

Заявки могат да се правят всеки работен ден от 8.00 часа до 14.00 часа за гр. Нови пазар на телефон: 0882 91 56 86.

Всички потърсили тази услуга да имат предвид, че направените заявки до 14.00 часа ще се изпълняват на следващия ден, а тези направени в петък ще се изпълняват в понеделник.

За всички села, прилежащи към община Нови пазар, желаещите да се обръщат към кметовете и кметските наместници на селата, които ще организират доставки по домовете.

За обезпечаване на сигурността на гражданите служителите, които ще посещават потребителите по домовете, ще се легитимират със служебна карта подписана и подпечатана от кмета на общината, в едно с документ за самоличност.

Ръководството на Община Нови пазар умолява гражданите да заплащат пълната сума за направените покупки! Единствено разходите за доставките са за сметка на Общината!

Facebook коментари
Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама - 2020!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.