Обществено обсъждане на проект на бюджет на Община Нови пазар 2021

Обществено обсъждане на проект на бюджет на Община Нови пазар за 2021 година (видео)

На 25 януари 2021 година, при строги санитарни и противоепидемични мерки се проведе обществено обсъждане на проект на бюджет на Община Нови пазар за 2021 година.

Обсъждането се проведе в зрителната зала на Народно читалище „ Христо Ботев-1872г.”, гр. Нови пазар, при отлична организация на домакините, във връзка с актуалната здравна ситуация в страната и спазвайки изискванията на министъра на здравеопазването.

Обсъждането беше открито и водено от г-н Калоян Хинчев – секретар на Община Нови пазар. Всеки гражданин имаше възможността да задава въпроси и прави предложения, а кметът на Община Нови пазар, г-н Георгиев беше изчерпателен в отговорите си.

Сред присъстващите бяха и г-жа Златина Таскова – заместник-кмет по хуманитарни дейности, г-н Иван Ганчев – председател на Общински съвет-Нови пазар, кметове от малките населени места, общински съветници и гости.

Вижте още във видеото на ТВ програма „Часът на Нови пазар“:

Facebook коментари
РЕКЛАМА: ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ 2021

Рекламата е основен двигател на вашите послания, а ние сме горивото! Платформата на 60 ТИЯТ ГРАД е готова да предостави всички необходими ресурси.

ВИЖТЕ УСЛОВИЯТА ЗА РЕКЛАМА ТУК

Твоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


Avatar

РЕКЛАМА, ОНЛАЙН МАГАЗИН, ТВОЯ РЕКЛАМНА СТРАНИЦА


Новото поколение продуктова реклама!


Изработка на рекламна страница, онлайн магазин или банер реклама - ние сме вашият партньор.