Обновяването на пенсионерските клубове в община Нови пазар продължава

Обновяването на пенсионерските клубове в община Нови пазар продължава

Продължават ремонтните дейности и обновяването на пенсионерските клубове в община Нови пазар.

Клуб „Здравец“ е с нова придобивка – телевизор. Преди време печката на дърва е заменена с климатик. Предстои ремонт на санитарния възел. До дни старото тоалетно клекало ще бъде подменено с тоалетна чиния.

В клуб „Пролет“ е подменена старата дограма с ПВЦ. Монтиран е нов климатик.

В клуба на глухите и в момента текат ремонти. Там са извършват цялостни ремонти на помещенията, полагане на мазилка и боядисване, предстои подмяна на подовата настилка, монтиране на нови осветителни тела, нови пердета и оборудване на помещенията.

В същата сградата е направен основен ремонт на санитарните възли, които се намират на втория етаж. Там това се случва за първи път, откакто е построена сградата.

Преди                                                                       След

За коментар потърсихме кмета на Нови пазар г-н Георги Георгиев:

Обновлението на пенсионерските клубове в общината ще продължи и през следващата година. Стараем се всяка година да отделяме средства за ремонти на клубовете, детски градини, училища, детски площадки и други.
Предстои отваряне на нов пенсионерския клуб в квартал “Възраждане” с което ще изпълним още едно обещание, дадено през 2019 година.
Ще продължим да работим с грижа и внимание към различните поколения, за да се чувстват комфортно всички наши съграждани.“, завършва Георгиев.

А какво споделиха домакините на клубовете, вижте във видеото на ТВ програма „Часът на Нови пазар“:

Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *