Няма конфликт между треньора на „Ботев”-Нови пазар и общинската управа (видео)

Няма конфликт между треньора на „Ботев”- Нови пазар Радостин Димов и общинската управа. Това заяви вече бившият наставник на футболния клуб, дни след като подаде оставка.

През есенния полусезон отборът беше начело след седмия кръг на трета дивизия. Футболистите показаха силна игра срещу отборите на Каварна, Тервел и Спартак-Варна.

„Това, което направиха момчета и аз, което направих през първия полусезон, не би трябвало да се срамуваме. Лично за мен положителните емоции бяха повече от отрицателните. Събрахме отбора от нулата. Вторият полусезон миналата година, резултатите не са били както трябва. Аз си знам какво ми беше да убеждавам футболистите да дойдат и да играят в Нови Пазар.”, заяви Радостин Димов, бивш треньор на „Ботев”-Нови пазар.

Финансови неуредици са причината, както за напускането на досегашния треньор, така и за кризата в отбора.
„Ръководството, в лицето на кмета и управителния съвет, направи всичко възможно да играят първия полусезон. Обезпечиха отбора финансово, всичко ни е платено от – до. Това, че хората си направиха сметки, че нямат финанси, с които да издържат този отбор и, че не искат да влизат в некоректност спрямо треньори и футболисти, не са направили нещо лошо.”, посочи Димов.

По думите на Димов, всички футболисти от Варна и Шумен, които той е довел, вече имат други отбори. „Ботев” ще играе в пролетния сезон с юноши и местни футболисти.

Източник: tvshumen
Facebook коментариТвоята реклама тук - виж как!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *